Jak pomogliśmy naszym klientom
- opinie

"Wypieki Rajewskich”
w Wałbrzychu

Sprawdź, co mówi Dariusz Rajewski - właściciel rodzinnej piekarni "Wypieki Rajewskich” w Wałbrzychu, która zdecydowała się na wdrożenie RECEPTORA 2.0 - i, jak czytamy w wywiadzie, nie wyobraża sobie funkcjonowania zakładu bez RECEPTORA.



W naszym przypadku system ten jest ogromnym wsparciem przede wszystkim dla ciastowych, którzy przy dużej liczbie asortymentu w piekarni poświęcają minimum czasu na przygotowanie składu receptury. Po wprowadzeniu ilości zadanych produktów na dany dzień do produkcji mogą natychmiast przystąpić do odważania surowców. RECEPTOR ze 100-procentową precyzją określa poszczególne składy, jednocześnie stoi na straży dokładnego odważania składników receptury. Oprócz tego, że ułatwia życie ciastowym, to przynosi także wymierne korzyści finansowe właścicielowi piekarni.


Fragment wywiadu dla czerwcowego wydania magazynu Mistrz Branży - Patent silnej piekarni

Całość dostępna po kliknięciu w przycisk powyżej - zapraszamy do lektury!

PRZECZYTAJ CAŁY WYWIAD

KLIENT

KLIENT

Piekarnia „Żytnia”
w Wyszkowie

Potrzeby: Precyzyjne dopilnowanie receptury oraz stała kontrola rozchodu surowców


Wybór typu RECEPTORA: Seria WM MAX


Wybór wagi: W-100-60-5


„Mogę powiedzieć, że odczuwalny jest wzrost jakości produktów, a także docierają do mnie pozytywne opinie klientów. Cieszy także dyspozycyjność serwisu Ai-Solution, są pomocni w razie problemu”

– Krzysztof Rasiński

  • poprawa jakości wypieków
  • pozytywne opinie klientów
  • bieżąca indywidualna pomoc
  • wzrost oszczędności
  • podniesienie standardów
  • mniejsze zużycie surowców

Piekarnia Staropolska

KLIENT

Potrzeby: Podniesienie standardu pracy piekarni i jakości produktów oraz zmniejszenie kosztów produkcji


Wybór typu RECEPTORA: Seria WM 10


Wybór wagi: W-100-60, W-500


„Dzięki wykorzystaniu urządzenia wagowego nabraliśmy pewności, że klient otrzyma w piekarni zawsze niezmienny wypiek. Dodatkowo pokazały się oszczędności w surowcach ” – Ryszard Krawczyk

Piekarnie/Cukiernie Putka

KLIENT

Potrzeby: Profesjonalizacja pracy piekarzy


Wybór typu RECEPTORA: S-5


„Po zakupie wagi uzyskaliśmy to co zakładaliśmy – ułatwienie procesu pracy. Dla mnie ważne jest zwiększenie kontroli nad surowcami, mamy mniej błędów technologicznych z wykorzystaniem surowców. Wiadomo, że każda zmiana, to inni pracownicy”

– Małgorzata Jasińska

  • standaryzacja pracy
  • redukcja błędów piekarzy
  • oszczędności surowców

Piekarnia-Cukiernia Majewscy Ciurzyńska

  • oszczędności surowców
  • większa satysfakcja pracowników
  • poprawa jakości produkcji

KLIENT

Potrzeby: Ułatwienie pracy piekarzy i poszukiwanie długofalowych oszczędności na surowcach


Wybór typu RECEPTORA: WM-20


Wybór wagi: W-50


„Widzę po pracownikach, że łatwiej im się pracuje. Czyli oprócz oszczędności, zauważam zadowolenie pracownika obsługującego urządzenie. Chwalę ten zakup i polecam”

– Zbigniew Majewski

PSS Społem w Siedlcach

KLIENT

Potrzeby:Utrzymanie renomy piekarni dzięki eliminacji błędów popełnianych przez pracowników


Wybór typu RECEPTORA: Seria WM MAX


Wybór wagi: W100-60-5


„Priorytetem było uzyskanie powtarzalności produktu, gdzie przy zmianach kadrowych PSS Społem mamy pewność, że klient kupi ten sam produkt”

– Jarosław Danilczuk

  • powtarzalność produkcji
  • ujednolicenie wypieków
  • redukcja błędów

GALERIA WDROŻEŃ

ZAUFAŁO NAM JUŻ 120 PIEKARNI W POLSCE I ZA GRANICĄ

MASZ PYTANIA?

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Zastanawiasz się jak pomóc swojej piekarni? Napisz do nas, a my odezwiemy się do Ciebie w celu ustalenia szczegółów.

ZAMÓW ROZMOWĘ

Pomorski Park Naukowo-Technologiczny,
Al. Zwycięstwa 96/98, bud. IV, pok. D416, 81-451 Gdynia.