Jak pomogliśmy naszym klientom
- opinie

KLIENT

Piekarnia „Żytnia”
w Wyszkowie

Potrzeby: Precyzyjne dopilnowanie receptury oraz stała kontrola rozchodu surowców


Wybór typu RECEPTORA: Seria WM MAX


Wybór wagi: W-100-60-5


„Mogę powiedzieć, że odczuwalny jest wzrost jakości produktów, a także docierają do mnie pozytywne opinie klientów. Cieszy także dyspozycyjność serwisu Ai-Solution, są pomocni w razie problemu”

– Krzysztof Rasiński

  • poprawa jakości wypieków
  • pozytywne opinie klientów
  • bieżąca indywidualna pomoc
  • wzrost oszczędności
  • podniesienie standardów
  • mniejsze zużycie surowców

Piekarnia Staropolska

KLIENT

Potrzeby: Podniesienie standardu pracy piekarni i jakości produktów oraz zmniejszenie kosztów produkcji


Wybór typu RECEPTORA: Seria WM 10


Wybór wagi: W-100-60, W-500


„Dzięki wykorzystaniu urządzenia wagowego nabraliśmy pewności, że klient otrzyma w piekarni zawsze niezmienny wypiek. Dodatkowo pokazały się oszczędności w surowcach ” – Ryszard Krawczyk

Piekarnie/Cukiernie Putka

KLIENT

Potrzeby: Profesjonalizacja pracy piekarzy


Wybór typu RECEPTORA: S-5


„Po zakupie wagi uzyskaliśmy to co zakładaliśmy – ułatwienie procesu pracy. Dla mnie ważne jest zwiększenie kontroli nad surowcami, mamy mniej błędów technologicznych z wykorzystaniem surowców. Wiadomo, że każda zmiana, to inni pracownicy”

– Małgorzata Jasińska

  • standaryzacja pracy
  • redukcja błędów piekarzy
  • oszczędności surowców

Piekarnia-Cukiernia Majewscy Ciurzyńska

  • oszczędności surowców
  • większa satysfakcja pracowników
  • poprawa jakości produkcji

KLIENT

Potrzeby: Ułatwienie pracy piekarzy i poszukiwanie długofalowych oszczędności na surowcach


Wybór typu RECEPTORA: WM-20


Wybór wagi: W-50


„Widzę po pracownikach, że łatwiej im się pracuje. Czyli oprócz oszczędności, zauważam zadowolenie pracownika obsługującego urządzenie. Chwalę ten zakup i polecam”

– Zbigniew Majewski

PSS Społem w Siedlcach

KLIENT

Potrzeby:Utrzymanie renomy piekarni dzięki eliminacji błędów popełnianych przez pracowników


Wybór typu RECEPTORA: Seria WM MAX


Wybór wagi: W100-60-5


„Priorytetem było uzyskanie powtarzalności produktu, gdzie przy zmianach kadrowych PSS Społem mamy pewność, że klient kupi ten sam produkt”

– Jarosław Danilczuk

  • powtarzalność produkcji
  • ujednolicenie wypieków
  • redukcja błędów

GALERIA WDROŻEŃ

ZAUFAŁO NAM JUŻ 120 PIEKARNI W POLSCE I ZA GRANICĄ

MASZ PYTANIA?

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Zastanawiasz się jak pomóc swojej piekarni? Napisz do nas, a my odezwiemy się do Ciebie w celu ustalenia szczegółów.

ZAMÓW ROZMOWĘ

Pomorski Park Naukowo-Technologiczny,
Al. Zwycięstwa 96/98, bud. IV, pok. D416, 81-451 Gdynia.