RECEPTOR 2.0

System został zaprojektowany zarówno dla małej rodzinnej, rzemieślniczej piekarni, jak i dużej piekarni przemysłowej, przynosząc ogromne korzyści każdej z nich. Znakomicie radzi sobie w trudnych warunkach panujących na produkcji, a szczególnie z wysoką temperaturą i wilgotnością oraz zapyleniem.


RECEPTOR 2.0 to urządzenie, które potrafi reagować na warunki panujące w piekarni oraz - na podstawie zebranych, istotnych dla jakości wyrobu, parametrów surowców i półproduktów, w czasie rzeczywistym podczas produkcji - modyfikować recepturę tak, aby wyrób był zawsze taki sam.


Zaprogramuj swoją produkcję w bardzo szczegółowy, a zarazem przyjemny sposób

Rewolucję w świecie piekarniczym

POZNAJ

CZYM JEST RECEPTOR 2.0?

RECEPTOR 2.0 prowadzi pracownika „za rękę” od samego początku procesu, tj. od przyjęcia surowców na magazyn, poprzez ich wydanie na produkcję, tworzenie ciasta oraz pieczenie, aż po magazynowanie produktu gotowego. Stopień automatyzacji powoduje, że nawet niewykwalifikowany pracownik (albo obcokrajowiec), będzie w stanie wykonać poprawnie, w sposób powtarzalny, udany wypiek.

Recepta na brak doświadczonych pracowników

Dbając o powtarzalność wyrobu, Receptor 2.0, na każdym etapie produkcji, kontroluje status receptury. Nigdy nie było to łatwiejsze. To także oszczędność czasu i surowców, jak również mniej odpadów własnych i zwrotów pieczywa od klientów.

Stała jakość produkcji

Kontrola zużycia surowców

System umożliwia obsługę magazynów po stronie surowców i wyrobów gotowych, oraz ich przychodów i rozchodów zgodnie z metodą FIFO.

Pełna obsługa magazynu

Innowacyjny sposób planowania produkcji i struktury organizacyjnej firmy. RECEPTOR 2.0 wykonuje równoległe zadania w systemie kontrolując magazyn, oszczędzając czas i pieniądze.

Kontrola stałych zleceń

RECEPTOR 2.0 daje pewność, że klient otrzyma zawsze ten sam wypiek. Produkcja odbywa się za pomocą algorytmów, która ma stanowić odzwierciedlenie doświadczenia i renomy piekarza.

Bezobsługowy proces drukowania etykiet

System umożliwia zaprojektowanie etykiet dla wyrobów gotowych, zgodnych z rozporządzeniem (UE) Nr 1169/2011 nowych zasad znakowania w tym wartości odżywczych i energetycznych (GDA i RWS).

Z JEGO POMOCĄ:

UZYSKASZ POWTARZALNOŚĆ PRODUKCJI

ZREDUKUJESZ STRATY PRODUKCYJNE NAWET DO 100%

USTABILIZUJESZ JAKOŚĆ WYPIEKÓW

SZYBCIEJ WDROŻYSZ NOWYCH PRACOWNIKÓW I UNIKNIESZ ICH BŁĘDÓW


SERIE

Seria TS

Seria WM

Do pracy na stołowej

Oferuje duży komfort pracy na dużym ekranie oraz z możliwością wyboru urządzeń kontrolno-pomiarowych

Do montażu na ścianie

Idealny do małych pomieszczeń, posiada duży 15 calowy ekran dotykowy

MIESIĄCE GWARANCJI NA SPRZĘT I OPROGRAMOWANIE

24

ZADOWOLONYCH KLIENTÓW

>120

LAT DOŚWIADCZENIA W KRAJU I ZAGRANICĄ

5

WAGI

Nazwy i znaki: Ai Solution i RECEPTOR 2.0 są chronione poprzez zgłoszenie w Urzędzie Patentowym.

MASZ PYTANIA?

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Zastanawiasz się jak pomóc swojej piekarni? Napisz do nas, a my odezwiemy się do Ciebie w celu ustalenia szczegółów.

ZAMÓW ROZMOWĘ

Pomorski Park Naukowo-Technologiczny,
Al. Zwycięstwa 96/98, bud. IV, pok. D416, 81-451 Gdynia.

Aby pobrać pełen katalog z opisem RECEPTORA 2.0, wypełnij dane poniżej. Zajmie to parę sekund, a katalog będziesz mógł pobrać natychmiast.